Bokning – Planering – Pris

Bokning

Det enklaste sättet att komma med en förfrågan är att du skickar en intresseanmälan via e-post. Beskriv kortfattat vem du är, och ta också med dina kontaktuppgifter. Jag återkopplar till dig och lämnar förslag på tider då vi kan träffas en första gång.

Har vi svårt att hitta en tid som passar så försöker vi höras på telefon för ett första möte.

Planering

Vi planerar in en första träff där du får presentera dig och beskriva vad du behöver för hjälp och stöd. Jag berättar lite om mig själv och om hur terapin kan gå till.

Vi planerar in ytterligare två samtal, utvärderar och tittar närmare på dina behov. Önskar du fortsätta behandlingen så bokar vi förslagsvis in ett tillfälle per vecka eller varannan vecka.

Pris

Privatpersoner
På KAB-mottagningen är alltid det första besöket gratis. Mottagningen erbjuder alltid olika förändrings/ behandlingsprogram till förmånliga priser om du har tankar på att minska din alkoholkonsumtion eller avstå helt. Givetvis kan du även söka dig till mottagningen vid andra behov. Hör av dig till mottagningen så berättar jag mer om hur jag jobbar och vad jag kan erbjuda. Varmt välkommen/ Stefan Hultman

Företag, skolor, föreningar och organisationer
Pris enligt avtal.

Avbokning

Skulle du av någon anledning behöva avboka så kan du göra det kostnadsfritt upp till 24 timmar innan ditt planerade besök. Vid avbokningen försöker vi hitta en ny tid eller så ses vi enligt fortsatt planering.

Vid senare avbokning eller vid uteblivet besök debiteras du 500 kr.